"Надії" 25 років!

2018-12-01

/Files/IMG_1449.JPG Сьогодні, 30 листопада 2018 року, Вишгородська районна спеціальна загальноосвітня школа «Надія» відзначила своє 25-річчя. З нагоди цієї знаменної дати на святковий концерт у Вишгородський міський центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді «Джерело» зібралися учні, батьки, випускники та вчителі школи, керівники інших навчальних закладів району. Захід також відвідали заступник голови Вишгородської РДА Тетяна Волотовська та заступник голови Вишгородської районної ради Марина Ганіцька.

У вітальних словах від заступників звучали щирі слова подяки вчителям за їхню самовіддану працю з дітьми, що потребують особливої уваги та підтримки. Також була висловлена надія на те, що в результаті реалізації спільного плану дій районної влади, органів місцевого самоврядування, громадськості та за підтримки народного депутата України Ярослава Москаленка у школи з'явиться нове сучасне приміщення. З нагоди ювілею Тетяна Волотовська та Марина Ганіцька вручили директору школи Володимиру Дуці від голови Вишгородської РДА Вячеслава Савенка та голови Вишгородської районної ради Ростислава Кириченка сертифікат на фонематичний кабінет для школи та мали за честь передати подарунок від народного депутата України Ярослава Москаленка - сертифікат на мультимедійний комплекс, який сьогодні вже й був установлений в навчальному закладі.

Директор школи Володимир Дука з радістю приймав вітання, звернувся з теплими словами до свого колективу та учнів, відзначив вчителів. Приємно було бачити в залі екс-директорів та вчителів-ветеранів, які вже не працють в школі, проте живуть її життям.

Святковий концерт гостям подарували студія українського народного танцю «Вишеград», вихованці вокального ансамблю «Співаночка», учні студії танцю «Step By Step», християнський дитячий хор «Перлина», колектив сучасного танцю «Pas De Dance», випускник 2016 року Армен Мартиросян, соліст Ян Єрсак-Касенич, учениця дитячої музичної школи по класу сольного співу Камілла Хохолюк, а вихованці школи для учасників заходу підготували відеопривітання.

За інформацією ФБ Вишгородської районної державної адміністрації.

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi