Фестиваль "Повір у себе"

2015-06-02

/Files/images/IMG_4133.JPG

У Богуславському районі в селі Чайки відбувся XXI фестиваль дітей з обмеженими можливостями «Повір у себе-2015», який проходить щорічно з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей .

/Files/images/IMG_4135.JPGЧетверо учнів Вишгородської районної спеціальної загальноосвітньої школи «Надія», які були найактивнішими протягом навчального року, старанно вчилися, брали участь у шкільних заходах, святах, конкурсах були нагороджені путівками на фестиваль. 25 травня до ДОЗ СТ «Чайка» вирушили: восьмикласники Діана Мережа, Армен Мартіросян, Леонід Чичота та дев´ятикласниця Валентина Головчак.

/Files/images/IMG_4212.JPGПрограма фестивалю була насиченою, цікавою та різноманітною. Кожен день розпочинався з ранкової зарядки. Організатори заходу, і волонтери робили все можливе, щоб діти освоїли нові вміння та майстерність у майстер-класах та гуртках паперопластики, миловаріння, малювання, браслетоплетіння.

/Files/images/IMG_4215.JPGКрім творчості, діти активно спілкувалися між собою, брали участь у виступах, майстернях, репетиціях, концертах, створювали стіннівки про свої заповітні мрії. Цікаво пройшов міні-турнір по грі у шашки та шахи, в якому Армен Мартіросян пробився у фінал і був нагороджений символічною медаллю. Діана та Валентина брали участь у пісенному конкурсі та отримали дипломи. Діти брали участь у різноманітних іграх, каталися на конях, ходили на пікніки. Кожен день закінчувався дискотекою, де всі отримували заряд бодрості та позитиву.

/Files/images/IMG_4219.JPGФестиваль творчості для дітей з функціональними обмеженнями “Повір у себе - 2015” приніс багато позитивних емоцій та вражень для його учасників, а найбільшою винагородою тому стали усміхнені дитячі очі, сповненні надією серця, а саме головне — вірою, вірою в себе, в свої можливості та в своє майбутнє.

/Files/images/IMG_4222.JPG

/Files/images/IMG_4175.JPG

/Files/images/IMG_0240.JPG

Кол-во просмотров: 365

Комментарии